Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006919" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006919 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products
Popis výsledku v původním jazyce
Using antibodies against different kinds of caseins the procedure of an indirect competitive ELISA were constructed, optimized and characterized for determination of each immunogen. The developed ELISA formats were used to study changes in casein immunoreactivity during heat-treatment and proteolytic hydrolysis.
Název v anglickém jazyce
Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products
Popis výsledku anglicky
Using antibodies against different kinds of caseins the procedure of an indirect competitive ELISA were constructed, optimized and characterized for determination of each immunogen. The developed ELISA formats were used to study changes in casein immunoreactivity during heat-treatment and proteolytic hydrolysis.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F99%2F1507" target="_blank" >GA525/99/1507: Antikaseinové imunochemické sondy ke kontrole termického a proteolytického ošetření mléka</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
20
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
53-62
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—