Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006919" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006919 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Using antibodies against different kinds of caseins the procedure of an indirect competitive ELISA were constructed, optimized and characterized for determination of each immunogen. The developed ELISA formats were used to study changes in casein immunoreactivity during heat-treatment and proteolytic hydrolysis.

  • Název v anglickém jazyce

    Optimization of indirect competitive ELISAs of aplha-, beta-, and kapa-caseins for the recognition of thermal and proteolytic treatment of milk and milk products

  • Popis výsledku anglicky

    Using antibodies against different kinds of caseins the procedure of an indirect competitive ELISA were constructed, optimized and characterized for determination of each immunogen. The developed ELISA formats were used to study changes in casein immunoreactivity during heat-treatment and proteolytic hydrolysis.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA525%2F99%2F1507" target="_blank" >GA525/99/1507: Antikaseinové imunochemické sondy ke kontrole termického a proteolytického ošetření mléka</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    20

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    53-62

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus