Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chemické a biochemické změny během mikrovlnného ošetření pšenice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00013229" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00013229 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chemical and biochemical changes during microwave treatment of wheat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of microwave (MW) heating on the changes in wet gluten content, Gluten Index, Falling Number and Amylographic characteristics was studied in sprouted wheat grain. Falling Number and Gluten Index increased with increasing absorbed energy duringMW heating, whereas gluten content decreased. Amylographic maximum increased due to &#61537;-amylase inactivation progressively with increasing absorbed energy as well

  • Název v anglickém jazyce

    Chemical and biochemical changes during microwave treatment of wheat

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of microwave (MW) heating on the changes in wet gluten content, Gluten Index, Falling Number and Amylographic characteristics was studied in sprouted wheat grain. Falling Number and Gluten Index increased with increasing absorbed energy duringMW heating, whereas gluten content decreased. Amylographic maximum increased due to &#61537;-amylase inactivation progressively with increasing absorbed energy as well

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OK%20325" target="_blank" >OK 325: Mikrovlnný ohřev při výrobě potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Science

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    20

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    74-78

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus