Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Image Analysis and Particle Sizing of Sugar - LUCIA Image Analyzer - sborník

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008402" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008402 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Image Analysis and Particle Sizing of Sugar - LUCIA Image Analyzer - sborník

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Three different kinds of images can be measured: colour, binary or so-called mask image. A wide spectrum of different objectives, microscopes, cameras and lighting systems enables the measurement of partickles with different size range from several centimetres to microns. The LUCIA system enables capture of colour pictures off different objects, thus it can be useful for observation and determination of different breakage mechanisms of particles and crystals. Strength of sucrose crystals depends on manyparamenters, such as crystal size, size distribution, composition, moisture content and the technology of crystallization process. Depending on the force applied and its directon, we can describe different breakage mechanisms.

  • Název v anglickém jazyce

    Image Analysis and Particle Sizing of Sugar - LUCIA Image Analyzer - sborník

  • Popis výsledku anglicky

    Three different kinds of images can be measured: colour, binary or so-called mask image. A wide spectrum of different objectives, microscopes, cameras and lighting systems enables the measurement of partickles with different size range from several centimetres to microns. The LUCIA system enables capture of colour pictures off different objects, thus it can be useful for observation and determination of different breakage mechanisms of particles and crystals. Strength of sucrose crystals depends on manyparamenters, such as crystal size, size distribution, composition, moisture content and the technology of crystallization process. Depending on the force applied and its directon, we can describe different breakage mechanisms.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 10th Symposium of Association Andrew van Hook

  • ISBN

    3-87040-072-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    66

  • Strana od-do

    60-66

  • Název nakladatele

    Association Andrew VanHook

  • Místo vydání

    Reims

  • Místo konání akce

    Reims

  • Datum konání akce

    21. 3. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku