Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008414" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008414 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of ascorbic acid on rheological properties of fermented dough from 43 flour samples with different ash and protein content has been studied. Influence of ascorbic acid on fermented dough behaviour depends on the flour composition particularlyin the proofing stage. Oven rice characteristics of dough and specific bread volume revealed smaller changes without significant differences between flours with lower and higher ash content.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of ascorbic acid on rheological properties of fermented dough from 43 flour samples with different ash and protein content has been studied. Influence of ascorbic acid on fermented dough behaviour depends on the flour composition particularlyin the proofing stage. Oven rice characteristics of dough and specific bread volume revealed smaller changes without significant differences between flours with lower and higher ash content.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    21

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    70

  • Strana od-do

    137-144

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus