Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008414" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008414 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of ascorbic acid on rheological properties of fermented dough from 43 flour samples with different ash and protein content has been studied. Influence of ascorbic acid on fermented dough behaviour depends on the flour composition particularlyin the proofing stage. Oven rice characteristics of dough and specific bread volume revealed smaller changes without significant differences between flours with lower and higher ash content.
Název v anglickém jazyce
Effect of Ascorbic Acid on the Rheological Properties of Wheat Fermented Dough
Popis výsledku anglicky
The effect of ascorbic acid on rheological properties of fermented dough from 43 flour samples with different ash and protein content has been studied. Influence of ascorbic acid on fermented dough behaviour depends on the flour composition particularlyin the proofing stage. Oven rice characteristics of dough and specific bread volume revealed smaller changes without significant differences between flours with lower and higher ash content.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
70
Strana od-do
137-144
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—