Vliv praní a skladování kvasnic na jejich kvalitu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008480" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008480 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv praní a skladování kvasnic na jejich kvalitu
Popis výsledku v původním jazyce
V práci byl sledován vliv intenzity praní sbíraných kvasnic (kmen č. 2, 7 a 95) a doby uchovávání pod vodou na jejich fyziologické vlastnosti .Změny se projevovaly nejméně u kmene č.2, nejvyšší rozdíly sledovaných vlastností byly zjištěny u kmene č. 95
Název v anglickém jazyce
Impact of brewing yeast handling on its quality
Popis výsledku anglicky
The impact of washing intensity and storage condition of collected yeast (strain No.2, 7 and 95¨) on its physiological properties was investigated in this study. The comparison of examined strains showed that strain No. 2 had the lowest changes in observed properties, whereas strain No. 95 the highest
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
260-263
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—