Nově trendy v mikrobiologii sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008504" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008504 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nově trendy v mikrobiologii sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Současná mikrobiologie sýrů využívající aplikací genetiky, může ovlivňovat výtěžnost, jakost, bezpečnost, výživové a nutriční charakteristiky sýrů. Rovněž uvedena úspěšná aplikace bakteriocin-produkčního kmene pro zvýšení trvanlivosti čerstvých sýrů provedená na pracovišti autorů.
Název v anglickém jazyce
New Trends in Cheese Microbiology
Popis výsledku anglicky
Present cheese microbiology using the applications of genetics can positively influence the cheese yield, quality, safety and nutrition characteristics of cheese. Further succesfull application of bacteriocin-producing strain for increasing the shelf-life of fresh cheese realized by the authors was presented.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - Současná problematika mikrobiologie potravin
ISBN
80-7080-519-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
77-82
Název nakladatele
VŠCHT
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Třešť
Datum konání akce
26. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—