Charakterizace bakteriální kontaminace v pivu metodou PCR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008552" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008552 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Charakterizace bakteriální kontaminace v pivu metodou PCR
Popis výsledku v původním jazyce
V této práci byla provedena izolace DNA ze 14 kmenů rodu Lactobacillus a jejich charakteristická část byla aplifikována. Pomocí metody PCR byly všechny izoláty potvrzeny jako příslušníci rodu Lactobacillus.
Název v anglickém jazyce
Characterization of bacterial contamination in beer by PCR method
Popis výsledku anglicky
Genomic DNA from 14 different strains from 14 different strains of genus Lactobacillus was isolated and characteristic part was amplificated. All isolates were confirmed as Lacctobacillus genus members by PCR method.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
11-12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
343-349
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—