Sensorické hodnocení textury potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008882" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008882 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sensorické hodnocení textury potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Potraviny se vyhodnocují podle mezinárodních standardů, přednostně sensorickým profilem s použitím grafických stupnic.
Název v anglickém jazyce
Sensory evaluation of food texture
Popis výsledku anglicky
Food products texture is evaluated using the sensory analysis under conditions specified by the international standard ISO, applying sensory profiles and graphical scales.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvalita potravin
ISSN
1213-6859
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
15-16
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—