Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorická analýza potravinářských výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F07%3A00016927" target="_blank" >RIV/61989100:27510/07:00016927 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorická analýza potravinářských výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek se zaměřuje na problematiku senzorického hodnocení potravinářských výrobků. Představuje metodu senzorické analýzy a možnosti jejího využití v marketingu. V první části příspěvku jsou vymezeny základní typy a metody senzorické analýzy, druhá část ukazuje využití senzorické analýzy pro hodnocení senzorických charakteristik jemně perlivých vod.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensory Analysis of Food Products

  • Popis výsledku anglicky

    The paper focuses on questions of food products sensory evaluation. It introduces the sensory analysis method and possibilities of its use in marketing. In the first part of paper, the basic types and methods of sensory analysis are defined; the second part shows the use of sensory analysis in sensory characteristics evaluation of sparkling bottled waters.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Increasing competitiveness or Regional, national and Internationa Markets Development -New Challengs-proceedings of abstracts

  • ISBN

    978-80-248-1458-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    VŠB-Technical University of Ostrava

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku