Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Organizační směrnice pro výcvik a výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F21%3A43920477" target="_blank" >RIV/62156489:43510/21:43920477 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Organizační směrnice pro výcvik a výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín z řad vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586. Směrnice uvádí zásady a postupy pro rozšíření znalostí a schopností vybraných senzorických posuzovatelů na úroveň odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ISO 8586.

  • Název v anglickém jazyce

    Organizational guidelines for the training and selection of expert sensory assessors for sensory analysis of wines according to ČSN EN ISO 8586

  • Popis výsledku anglicky

    The Directive contains requirements and methods for the selection of expert sensory assessors for sensory analysis of wines from selected sensory assessors that comply with the criteria specified in ISO 8586. The Directive sets out principles and procedures for extending the knowledge and skills of selected sensory assessors to sensory analysis of wines according to ISO 8586.

Klasifikace

  • Druh

    H<sub>neleg</sub> - Promítnuto do směrnic nebo předpisů závazných v rámci příslušného poskytovatele

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo předpisu

    02/2021

  • Označení kompet. příslušného orgánu

    Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1

  • Územní platnost výsledku

    A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)