Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00178908" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00178908 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.

  • Název v anglickém jazyce

    Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors

  • Popis výsledku anglicky

    Specifies criteria for choosing people with particular sensory skills from selected assessors or from product, process or marketing specialists who themselves satisfy the selection criteria specified in ISO 8586-1. It specifies principles and proceduresfor choosing them and expanding their knowledge and abilities to the levels required of expert sensory assessors for sensory analysis of wine in agreement with ČSN ISO 8586-2.

Klasifikace

  • Druh

    N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Číslo předpisu

    č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Technické parametry

    Metodika výcviku a výběru specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín.

  • Ekonomické parametry

    Výběr 50 nových specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín

  • Označení certifikačního orgánu

    MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722

  • Datum certifikace

  • Způsoby využití výsledku

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů