Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00178908" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00178908 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Úprava a doplnění společné metodiky pro provádění výcviku a výběru
Popis výsledku v původním jazyce
Kritéria pro výběr lidí se zvláštní senzorickou schopností z řad vybraných posuzovatelů nebo výrobkových, výrobních nebo marketingových specialistů, kteří vyhovují výběrovým kriteriím, specifikovaným v ISO 8586-1. Uvádí zásady a postupy pro rozšíření jejich znalostí a schopností na úroveň expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2.
Název v anglickém jazyce
Update of the common procedure for the training and selection of wine sensory assessors
Popis výsledku anglicky
Specifies criteria for choosing people with particular sensory skills from selected assessors or from product, process or marketing specialists who themselves satisfy the selection criteria specified in ISO 8586-1. It specifies principles and proceduresfor choosing them and expanding their knowledge and abilities to the levels required of expert sensory assessors for sensory analysis of wine in agreement with ČSN ISO 8586-2.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
Číslo předpisu
č.j. 155326/2011-MZe-1722
Technické parametry
Metodika výcviku a výběru specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín.
Ekonomické parametry
Výběr 50 nových specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín
Označení certifikačního orgánu
MZe ČR č.j. 155326/2011-MZe-1722
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů