Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Použití aditivních látek k prodloužení údržnsoti masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012739" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012739 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Application of additive substances for the extension of shelf life of meat products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Lyoner type sausage was used for the study of shelf-life. Additive substances were added to meat product for extension of shelf life and for higher food safety and quality: sodium lactate, pediocine, blending additive (the effective component is natriumacetate and ascorbate). The total counts of microorganisms were mostly affected, when the lactate was used.

  • Název v anglickém jazyce

    Application of additive substances for the extension of shelf life of meat products

  • Popis výsledku anglicky

    Lyoner type sausage was used for the study of shelf-life. Additive substances were added to meat product for extension of shelf life and for higher food safety and quality: sodium lactate, pediocine, blending additive (the effective component is natriumacetate and ascorbate). The total counts of microorganisms were mostly affected, when the lactate was used.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXI. Dni živočíšnej fyziologie

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    35-36

  • Název nakladatele

    Ústav fyziológie hospodárskych zvierat SAV

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Košice, SR

  • Datum konání akce

    23. 9. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku