Použití aditivních látek k prodloužení údržnsoti masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012739" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012739 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Application of additive substances for the extension of shelf life of meat products
Popis výsledku v původním jazyce
Lyoner type sausage was used for the study of shelf-life. Additive substances were added to meat product for extension of shelf life and for higher food safety and quality: sodium lactate, pediocine, blending additive (the effective component is natriumacetate and ascorbate). The total counts of microorganisms were mostly affected, when the lactate was used.
Název v anglickém jazyce
Application of additive substances for the extension of shelf life of meat products
Popis výsledku anglicky
Lyoner type sausage was used for the study of shelf-life. Additive substances were added to meat product for extension of shelf life and for higher food safety and quality: sodium lactate, pediocine, blending additive (the effective component is natriumacetate and ascorbate). The total counts of microorganisms were mostly affected, when the lactate was used.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXI. Dni živočíšnej fyziologie
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
35-36
Název nakladatele
Ústav fyziológie hospodárskych zvierat SAV
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Košice, SR
Datum konání akce
23. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—