Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Charakterizace a purifikace acidocinu CH5, bakteriocinu produkovaného Lactobacillus acidophilus CH5

Popis výsledku

Bacteriocin acidocin CH5 produkovaný kmenem Lactobacillus acidophilus CH5 s aktivitou striktně proti grampozitivním bakteriím byl charakterizován a purifikován. Acidocin CH5 patří podle klasifikace bakteriocinů do II. třídy s identickou N-terminální aminokyselinovou sekvencí.

Klíčová slova

bacteriocinLactobacillusamino acid sequenceacidocin CH5

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterization and purification of acidocin CH5, a bacteriocin produced by Lactobacillus acidophilus CH5

  • Popis výsledku v původním jazyce

    It was characterized and purified a bacteriocin acidocin CH5 produced by Lactobacillus acidophilus strain with its activity restricted to grampositive bacteria. Acidocin CH5 belongs, according to bacteriocin classification, to the class II bacteriocins with identical N-terminal amino acid sequence described in the literature previously.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterization and purification of acidocin CH5, a bacteriocin produced by Lactobacillus acidophilus CH5

  • Popis výsledku anglicky

    It was characterized and purified a bacteriocin acidocin CH5 produced by Lactobacillus acidophilus strain with its activity restricted to grampositive bacteria. Acidocin CH5 belongs, according to bacteriocin classification, to the class II bacteriocins with identical N-terminal amino acid sequence described in the literature previously.

Klasifikace

  • Druh

    Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    J.Appl.Microbiol - není v číselníku

  • ISSN

    1365-2672

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    96

  • Číslo periodika v rámci svazku

    -

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    1082-1089

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus

Druh výsledku

Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

Jx

CEP

GM - Potravinářství

Rok uplatnění

2004