Každé pivo se drží svých kvasinek - Význam kmene pro tvorbu chuti a vlastností piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012830 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Každé pivo se drží svých kvasinek - Význam kmene pro tvorbu chuti a vlastností piva
Popis výsledku v původním jazyce
Metabolismus pivovarské kvasinky je zodpovědný za tvorbu žádoucích aromatických látek a za eliminaci nežádoucích látek piva.
Název v anglickém jazyce
Each beer keep the own yeast - Signification of yeast strain for flavour and character of beer
Popis výsledku anglicky
Brewers' yeast metabolism is responsible for formation of desirable aroma compounds and for elimination of undesirable wort-derived compounds in beer.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Přírodovědecký časopis Vesmír.
ISSN
1214-4029
e-ISSN
—
Svazek periodika
83
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
154-156
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—