Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kinetika akumulace pivovarských kvasnic na povrchu částic mláta: Biokatalyzátor pro pivovarství

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012831" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012831 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Kinetics of Brewing Yeast Accumulation on the Surface of Spent Grains: A Biocatalyst for Brewing Application

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An important factor in the design and performance of the immobilized yeast reactor is immobilized cell viability and physiology. It can be hypothesized that the changes of the physiological state of the immobilized brewing yeast are due to the aging process to which the immobilized yeast are exposed in the continuous reactor. A mathematical model of the immobilized yeast biofilm growth on the surface of spent grain particles was formulated. The model successfully predicted the dynamics of the immobilized cell growth, maximum biomass load, free cell growth and glucose consumption under constant hydrodynamic conditions in a bubble-column reactor.

  • Název v anglickém jazyce

    Kinetics of Brewing Yeast Accumulation on the Surface of Spent Grains: A Biocatalyst for Brewing Application

  • Popis výsledku anglicky

    An important factor in the design and performance of the immobilized yeast reactor is immobilized cell viability and physiology. It can be hypothesized that the changes of the physiological state of the immobilized brewing yeast are due to the aging process to which the immobilized yeast are exposed in the continuous reactor. A mathematical model of the immobilized yeast biofilm growth on the surface of spent grain particles was formulated. The model successfully predicted the dynamics of the immobilized cell growth, maximum biomass load, free cell growth and glucose consumption under constant hydrodynamic conditions in a bubble-column reactor.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Praha

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Process Engineering Publisher, Novosad, J.

  • Verze

    Neuveden

  • Identifikační číslo nosiče

    80-86059-40-50