Oxidace lipidů v margarinových emulzích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012833" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012833 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Lipid oxidation in margarine emulsions
Popis výsledku v původním jazyce
The influence of different storage atmosphere and of different emulsifier on lipid oxidation in emulsions was observed. Emulsions with argon atmosphere and monostearoylglycerol are oxidatively the most stable while emulsions with emulsifier D were oxidized to the maximum.
Název v anglickém jazyce
Lipid oxidation in margarine emulsions
Popis výsledku anglicky
The influence of different storage atmosphere and of different emulsifier on lipid oxidation in emulsions was observed. Emulsions with argon atmosphere and monostearoylglycerol are oxidatively the most stable while emulsions with emulsifier D were oxidized to the maximum.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
22
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
140-143
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—