Syntetizované monoacylglyceroly a oxidace lipidů v emulzích typu voda v oleji
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015657" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015657 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Synthesized monoacylglycerols and lipid oxidation in water in oil emulsions
Popis výsledku v původním jazyce
The oxidative stability of margarine emulsions with different monoacylglycerol emulsifier was studied. Emulsions were stored in argon and oxygen atmosphere. Emulsions with monostearoylglycerol were the most oxidatively stable.
Název v anglickém jazyce
Synthesized monoacylglycerols and lipid oxidation in water in oil emulsions
Popis výsledku anglicky
The oxidative stability of margarine emulsions with different monoacylglycerol emulsifier was studied. Emulsions were stored in argon and oxygen atmosphere. Emulsions with monostearoylglycerol were the most oxidatively stable.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů