Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin a ve stravovacích službách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012901" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012901 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin a ve stravovacích službách
Popis výsledku v původním jazyce
Přehled systém,u bezpečnosti a jakosti ve výrobě a distribuci potravin.
Název v anglickém jazyce
Food safety systems
Popis výsledku anglicky
List of food safety system in food technology and distribution.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu
ISBN
80-86229-85-8
Počet stran výsledku
50
Strana od-do
1-50
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Verlag Dashofer
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—