Monoacylglyceroly jako potravinářská aditiva s antimikrobiálním účinkem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012986" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012986 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Monoacylglycerols as food additives with antimicrobial properties
Popis výsledku v původním jazyce
The antimicrobial activities of monoacylglycerols with different carbon chain lengths (C 10 - C 14) were investigated. Food undesirable bacterial strain Bacillus subtilis DMF 2006 and mould strains Aspergillus niger DMF 2006 and Fusarium culmorum DMF 0103 were used as indicator strains.
Název v anglickém jazyce
Monoacylglycerols as food additives with antimicrobial properties
Popis výsledku anglicky
The antimicrobial activities of monoacylglycerols with different carbon chain lengths (C 10 - C 14) were investigated. Food undesirable bacterial strain Bacillus subtilis DMF 2006 and mould strains Aspergillus niger DMF 2006 and Fusarium culmorum DMF 0103 were used as indicator strains.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA525%2F03%2F0374" target="_blank" >GA525/03/0374: Antimikrobiální vlastnosti esterů mastných kyselin s polyoly</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
2004
Číslo periodika v rámci svazku
22
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
238-241
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—