Identifikace barevných produktů a antioxidantů vznikajících během Maillardovy reakce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013041" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Identifikace barevných produktů a antioxidantů vznikajících během Maillardovy reakce
Popis výsledku v původním jazyce
Významné barevné reakční produkty a produkty vykazující antioxidační vlastnosti byly studovány v modelech simulujících Maillardovu reakci. Produkty s nejvyšší antioxidační aktivitou byly identifikovány.
Název v anglickém jazyce
Identification of coloured products and antioxidants formed in Maillard reaction
Popis výsledku anglicky
Important coloured reaction products and products showing antioxidative properties were studied in model systems simulating Maillard reaction. Products with the highest antioxidative activity were identified.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
148-151
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—