Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza obrazu struktury chleba

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015561" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015561 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Image data of bread crumb structure

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Baking quality of flour from twenty wheat winter varietes belonging to the standard wheat quality was evaluated using the fermented dough. Analytical traits of flour showed differences in the technological quality which were confirmed by the baking testwith the fullbreadformula according to Czech method. The most bread volume lied within the range of 350 to 380 ml/100g. Image analysis proved also differences between crumb texture characteristics of single variety.

  • Název v anglickém jazyce

    Image data of bread crumb structure

  • Popis výsledku anglicky

    Baking quality of flour from twenty wheat winter varietes belonging to the standard wheat quality was evaluated using the fermented dough. Analytical traits of flour showed differences in the technological quality which were confirmed by the baking testwith the fullbreadformula according to Czech method. The most bread volume lied within the range of 350 to 380 ml/100g. Image analysis proved also differences between crumb texture characteristics of single variety.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů