Analýza obrazu struktury chleba
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016042" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Image data of bread crumb structure
Popis výsledku v původním jazyce
Baking quality of flour from twenty wheat winter varietes belonging to the standard wheat quality was evaluated using the fermented dough. Analytical traits of flour showed differences in the technological quality which were confirmed by the baking testwith the fullbreadformula according to Czech method. The most bread volume lied within the range of 350 to 380 ml/100g. Image analysis proved also differences between crumb texture characteristics of single variety.
Název v anglickém jazyce
Image data of bread crumb structure
Popis výsledku anglicky
Baking quality of flour from twenty wheat winter varietes belonging to the standard wheat quality was evaluated using the fermented dough. Analytical traits of flour showed differences in the technological quality which were confirmed by the baking testwith the fullbreadformula according to Czech method. The most bread volume lied within the range of 350 to 380 ml/100g. Image analysis proved also differences between crumb texture characteristics of single variety.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proc. of 32th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering.
ISBN
80-227-2224-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
242
Název nakladatele
Slovak Society of Chemical Engineering
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Tatranské Matliare, Slovakia
Datum konání akce
23. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—