Antifungální vlastnosti emulgátorů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015788" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015788 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antifungální vlastnosti emulgátorů
Popis výsledku v původním jazyce
Testování antifungálních vlastností mastných kyselin se střední délkou řetězce (kyselina dekanová, kyselina undekanová a kyselina dodekanová) a jejich 1-monoacylglycerolů (1monodekanoylglycerol, 1monoundekanoylglycerol, 1monododekanoylglycerol) na kmeniFusarium culmorum DMF 0103.
Název v anglickém jazyce
Antifungal properties of emulsifiers
Popis výsledku anglicky
Testing of antifungal properties of middle chain fatty acids (decanoic acid, undecanoic acid and dodecanoic acid) and their 1-monoacylglycerols (1monodecanoylglycerol, 1monoundecanoylglycerol and 1monododecanoicglycerol) on Fusarium culmorum DMF 0103.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů