Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vznik redukujících sloučenin z biacetylu za zvýšené teploty

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015812" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015812 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Formation of heat-induced reducing compounds from biacetyl.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Antioxidative properties of biacetyl mixtures with selected amino acids were followed using instrumental and chemical methods. The formation of antioxidants was studied at different experimental conditions (time, temperature, pH).

  • Název v anglickém jazyce

    Formation of heat-induced reducing compounds from biacetyl.

  • Popis výsledku anglicky

    Antioxidative properties of biacetyl mixtures with selected amino acids were followed using instrumental and chemical methods. The formation of antioxidants was studied at different experimental conditions (time, temperature, pH).

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/OC%20919.10" target="_blank" >OC 919.10: Vlyv melanoidinů a jiných produktů Maillardovy reakce na aroma potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů