Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

HACCP v distribuci potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015820" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015820 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    HACCP v distribuci potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    HACCP is preventive system of assuring food safety. The principe is prevention of occurence of possible hazards, which can jeopardize consumer health. According to the act about food and tabac products, every food bussines operator is obliged to implement and sustain this systém. The way how to implement the Hazard Analysis and Critical Control Point System is set in the czech legislation. The most important Eurepean legislation are the regulations 178/2002 and 852/2004. Undeniable advantage of correctimplemented and fully functional HACCP System is in the case of apperance of health unsafety product in the market the possibility to demostrate that i tis not fault of the producer/distributor. The lecture is about the step sof implementation of HACCP requirements according to Czech legislation.

  • Název v anglickém jazyce

    HACCP in food distribution

  • Popis výsledku anglicky

    HACCP is preventive system of assuring food safety. The principe is prevention of occurence of possible hazards, which can jeopardize consumer health. According to the act about food and tabac products, every food bussines operator is obliged to implement and sustain this systém. The way how to implement the Hazard Analysis and Critical Control Point System is set in the czech legislation. The most important Eurepean legislation are the regulations 178/2002 and 852/2004. Undeniable advantage of correctimplemented and fully functional HACCP System is in the case of apperance of health unsafety product in the market the possibility to demostrate that i tis not fault of the producer/distributor. The lecture is about the step sof implementation of HACCP requirements according to Czech legislation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů