Zavedení systému HACCP pro přípravu tatarského bifteku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43877178" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43877178 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zavedení systému HACCP pro přípravu tatarského bifteku
Popis výsledku v původním jazyce
Systém HACCP je jeden z hlavních nástrojů, jak účinně zajistit zdravotní nezávadnost potravin a předcházet ohrožení zdraví konzumentů. Zavedení systému vyplývá z platné evropské i národní legislativy založené na základních principech. Článek popisuje zavedení systému HACCP na konkrétních příkladech ve veřejném stravování (hovězí carpaccio a tatarský biftek).
Název v anglickém jazyce
The HACCP implementation in steak tartare production
Popis výsledku anglicky
The HACCP system is one of the main tools to effectively improve health safety of food and protect consumers' health, and thus it is focused on food safety issues. The introduction of the system follows from the current European and national legislation based on basic principles. The post describes the HACCP system implementation in specific example of public catering - steak tartare production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40301 - Veterinary science
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník abstraktů XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-541-1
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
239-249
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
28. 2. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—