Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015878" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015878 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev
Popis výsledku v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů