Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015878" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015878 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev

  • Název v anglickém jazyce

    Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings

  • Popis výsledku anglicky

    Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů