Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016154" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016154 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin)
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and icings was determined and recognized that it is, from the nutritional point of view, unfavorable (high content of saturated and trans unsaturated fatty acids)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
60
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
124-125
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—