Vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin a jejich derivátů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015916" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015916 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin a jejich derivátů
Popis výsledku v původním jazyce
Byl sledován vliv pH na antifungální aktivitu mastných kyselin se střední délkou řetězce a jejich derivátů s polyoly (1-acylglyceroly, 6-O-acylsacharosy, 6-O-acylglukosy) vůči Fusarium culmorum. Antifungální aktivita je ovlivněna hodnotou pH.
Název v anglickém jazyce
The influence of pH on antifungal activity of fatty acids and their derivatives
Popis výsledku anglicky
The influence of pH on antifungal activity of the medium chain lenght fatty acids and their derivatives with polyols was studied. Fusarium culmorum was tested fungal strain. The antifungal activity of the fatty acids is influenced by pH.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů