Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015920" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015920 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byly vyrobeny emulze s monoacylglycerolovým emulgátorem (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, směsí MKG, MLG a MMG a komerčním emulgátorem D). Byly skladovány 14 týdnů při 15 °C. Emulze s MSG téměř neoxidovaly.

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of emulsifier type on oxidative stability and rheological properties of emulsions

  • Popis výsledku anglicky

    Emulsions with monoacylglycerol emulsifier (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, mixture of MKG, MLG, MMG and commercial emulsifier D) were prepared. They were stored 14 weeks at 15 °C. Emulsion with MSG did not oxidize.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů