Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015920" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015920 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí
Popis výsledku v původním jazyce
Byly vyrobeny emulze s monoacylglycerolovým emulgátorem (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, směsí MKG, MLG a MMG a komerčním emulgátorem D). Byly skladovány 14 týdnů při 15 °C. Emulze s MSG téměř neoxidovaly.
Název v anglickém jazyce
The influence of emulsifier type on oxidative stability and rheological properties of emulsions
Popis výsledku anglicky
Emulsions with monoacylglycerol emulsifier (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, mixture of MKG, MLG, MMG and commercial emulsifier D) were prepared. They were stored 14 weeks at 15 °C. Emulsion with MSG did not oxidize.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů