Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Microbial decontamination of beef carcasses by combination of steaming and lactic acid spray

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016075" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016075 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/05:8P007940 RIV/60461373:22330/05:00019987

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microbial decontamination of beef carcasses by combination of steaming and lactic acid spray

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Under industrial conditions, the efficacy of surface decontamination of beef carcasses was evaluated. The combination of steam treatment followed by spraying with 2% solution of lactic acid was applied on the surface on the end of slaughter line (30 minp.m.). The total count of psychrophilic and mesophilic microorganisms were evaluated immediately after treatment and during cold storage up to 5 days. The treatment was effective # reducing the surface microflora by one to three decimal orders of CFU during the time of cold storage.

  • Název v anglickém jazyce

    Microbial decontamination of beef carcasses by combination of steaming and lactic acid spray

  • Popis výsledku anglicky

    Under industrial conditions, the efficacy of surface decontamination of beef carcasses was evaluated. The combination of steam treatment followed by spraying with 2% solution of lactic acid was applied on the surface on the end of slaughter line (30 minp.m.). The total count of psychrophilic and mesophilic microorganisms were evaluated immediately after treatment and during cold storage up to 5 days. The treatment was effective # reducing the surface microflora by one to three decimal orders of CFU during the time of cold storage.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QE0186" target="_blank" >QE0186: Dekontaminace povrchu masa a zeleniny</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    67

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    309-315

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus