Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016088" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016088 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j
Popis výsledku v původním jazyce
Fermented whole mcat products and dried meats belong to the category of uncooked meat products. Their durability and health safety is achieved either byfermentation and drying of solely by drying. Followingly, the production requires ťrom producer to f'ollow high hygienic standards. The results oť analysed samples corresponded with microbiological requirements oť Codex Alimentarius of Slovak
Název v anglickém jazyce
Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j
Popis výsledku anglicky
Fermented whole mcat products and dried meats belong to the category of uncooked meat products. Their durability and health safety is achieved either byfermentation and drying of solely by drying. Followingly, the production requires ťrom producer to f'ollow high hygienic standards. The results oť analysed samples corresponded with microbiological requirements oť Codex Alimentarius of Slovak
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
342-344
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—