Psychorheologie tatarských omáček
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017241" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017241 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/67985874:_____/06:00053852 RIV/60461373:22330/06:00019998
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Psychorheology of tartar sauce
Popis výsledku v původním jazyce
Signiciant relations were observed among rheological parameters, among sensory characteristics and between rheological and sensory characteistics. Rheology could be used for rapid prediction of sensory quality
Název v anglickém jazyce
Psychorheology of tartar sauce
Popis výsledku anglicky
Signiciant relations were observed among rheological parameters, among sensory characteristics and between rheological and sensory characteistics. Rheology could be used for rapid prediction of sensory quality
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychoreologie vícefázových dispersních systémů</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Texture Studies
ISSN
0022-4901
e-ISSN
—
Svazek periodika
37
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
17
Strana od-do
580-596
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—