Arašídy ve výživě dnešních spotřebitelů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017814" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017814 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Arašídy ve výživě dnešních spotřebitelů
Popis výsledku v původním jazyce
Semena podzemnice olejné se konzumují buď po upražení nebo po zpracování na různé produkty nebo jako rostlinný olej. Výhodou je dobrá odolnost proti žluknutí způsobená vysokým obsahem antioxidantů.
Název v anglickém jazyce
Peanuts in the nurition of consumers today
Popis výsledku anglicky
Peanut kernels are consumed either roasted or as peanut butter or other food products, or as peanut oil. The advantage of peanuts is good resistance against lipid oxidation, due to high content of natural antioxidants.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
61
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
41-42
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—