Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019143" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019143 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář je zaměřen na tradiční a moderní fermentační technologie. Hlavními přednášejícími jsou studenti magisterského a doktorského studijního programu Ústavu kvasné chemie a bioinženýrství VŠCHT Praha.

  • Název v anglickém jazyce

    4th Workshop Brewing and Fermentation Technology 2007

  • Popis výsledku anglicky

    Workshop is oriented on tradition and modern fermentation technology. Main presenters are MSc. and Ph.D. students of the Department of Fermentation Chemistry and Bioengineering, ICT Prague.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    100

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce