4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019143" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019143 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář je zaměřen na tradiční a moderní fermentační technologie. Hlavními přednášejícími jsou studenti magisterského a doktorského studijního programu Ústavu kvasné chemie a bioinženýrství VŠCHT Praha.
Název v anglickém jazyce
4th Workshop Brewing and Fermentation Technology 2007
Popis výsledku anglicky
Workshop is oriented on tradition and modern fermentation technology. Main presenters are MSc. and Ph.D. students of the Department of Fermentation Chemistry and Bioengineering, ICT Prague.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
100
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce