Výroba ovocných destilátů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F00%3A00006275" target="_blank" >RIV/60461373:22340/00:00006275 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výroba ovocných destilátů
Popis výsledku v původním jazyce
Technologický postup výroby ovocných destilátů - suroviny, kvasné nádoby, příprava kvasu a kvašení.
Název v anglickém jazyce
Production of Fruit Distillates
Popis výsledku anglicky
Technology of fruit distillates production -raw materials, fermentation vessels, preparation of ferment and fermentation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zahrádkář
ISSN
0139-7761
e-ISSN
—
Svazek periodika
32
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—