Změny kvality komerční pšenice ? vliv ročníku a lokality pěstování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00021051" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00021051 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/25328859:_____/08:#0000417
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes of commercial wheat quality - effect of crop year and planting locality
Popis výsledku v původním jazyce
For statistical evaluation of planting locality and crop year, quality of twenty commercial wheat samples from crops 2003-2006 and from three different loacalites was evaluated. Together 40 traits were measured for each sample ? grain and flour properties, fermented dough and bread characteristic. Results of ANO-VA, CA and PCA showed soft differences between A and C localities (e.g., bread volumes 327 and 318 ml.100g-1; for B region 280 ml.100g-1). Cluster analysis further disclosed wheat quality proximity 2004, 2005 and 2006 in localities A and C.
Název v anglickém jazyce
Changes of commercial wheat quality - effect of crop year and planting locality
Popis výsledku anglicky
For statistical evaluation of planting locality and crop year, quality of twenty commercial wheat samples from crops 2003-2006 and from three different loacalites was evaluated. Together 40 traits were measured for each sample ? grain and flour properties, fermented dough and bread characteristic. Results of ANO-VA, CA and PCA showed soft differences between A and C localities (e.g., bread volumes 327 and 318 ml.100g-1; for B region 280 ml.100g-1). Cluster analysis further disclosed wheat quality proximity 2004, 2005 and 2006 in localities A and C.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings 4th International Congress Flour-Bread 07, 24.-27.10.2007 Opatija, Chorvatsko
ISBN
978-953-7005-15-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
TIM PUBLIC
Místo vydání
Opatija
Místo konání akce
Opatija, Chorvatsko
Datum konání akce
24. 10. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—