Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Arpink Red - nové barvivo v masném průmyslu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00019990" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00019990 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    němčina

  • Název v původním jazyce

    Arpink red - ein neuer Farbstoff in der Fleischindustrie

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ein neuer Farbstoff Arpink red (der durch Penicillium oxalicum var. armeniaca produziert wird) wurde in einigen Fleischerzeugnissen getestet und die Farbe beurteilt. Angaben von CIELab koordinaten a* und b* und Helligkeit L* sind angegeben. Optimales Farbton wurde in Kombination mit Kochineal erreicht.

  • Název v anglickém jazyce

    Arpink Red - a new colouring agent in the meat industry

  • Popis výsledku anglicky

    A new colourant Arpink red (that is produced by Penicillium oxalicum var. armeniaca) was tested in several meat products and their colour was evaluated. Data of CIELab system a* and b* and lightness are presented. Optimal hue was achieved by in combination of arpink with cochienal.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FT-TA3%2F059" target="_blank" >FT-TA3/059: *Vliv vybraných aditiv na údržnost, barvu, vaznost, texturu a organoleptické vlastnosti masných výrobků.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Fleischereitechnik

  • ISSN

    0176-9502

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    24

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7/8

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus