Hodnocení znaků pšeničného chleba
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021049" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021049 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of wheat bread features
Popis výsledku v původním jazyce
Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of wheat bread features
Popis výsledku anglicky
Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
CD-ROM of Full Texts CHISA 2008
ISBN
978-80-02-02047-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Process Engineering Publisher
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
24. 8. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—