Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení znaků pšeničného chleba

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021049" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021049 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of wheat bread features

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of wheat bread features

  • Popis výsledku anglicky

    Quality of 60 laboratory prepared retail flour (crops 2004-2006) and 8 non-traditional cereals (crops 2006-2007) fortified breads was compared to ones made of 11 Czech wheat varieties belonging into quality classes E, A, B and C (period 2002-2005). For basic statistics, mean values of bread parameters and image data and also correlation analysis were calculated. Statistical comparison of both wheat quality profile and non-traditional cereals addition on bread quality was processed by Tukey?s test and cluster analysis.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    CD-ROM of Full Texts CHISA 2008

  • ISBN

    978-80-02-02047-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Process Engineering Publisher

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    24. 8. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku