Evaluation of the bread features
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024108" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024108 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of the bread features
Popis výsledku v původním jazyce
Winter wheat varieties (crop years 2002?2005) quality was higher in 2002?2003 than 2004?2005 ? bread volumes were 348 and 365 cm3 100 g-1 vs. 323 and 295 cm3 100 g-1, respectively. Crops 2004 and 2005 affected wheat baking quality similarly (e.g. in 2005, mean cell areas 1.564 and 1.338 mm2 for wheat varieties and commercial samples, respectively). Fortification of two commercial flours (crops 2006 and 2007) by non-traditional cereals as 10% substitute shown, that bread profile was affected more by archaic wheat species than by barley and millet substitution.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of the bread features
Popis výsledku anglicky
Winter wheat varieties (crop years 2002?2005) quality was higher in 2002?2003 than 2004?2005 ? bread volumes were 348 and 365 cm3 100 g-1 vs. 323 and 295 cm3 100 g-1, respectively. Crops 2004 and 2005 affected wheat baking quality similarly (e.g. in 2005, mean cell areas 1.564 and 1.338 mm2 for wheat varieties and commercial samples, respectively). Fortification of two commercial flours (crops 2006 and 2007) by non-traditional cereals as 10% substitute shown, that bread profile was affected more by archaic wheat species than by barley and millet substitution.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000278578200016
EID výsledku v databázi Scopus
—