Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Model odrůdové skladby komerční pšenice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021052" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021052 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Model of the commercial wheat variety composition

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality of 80 commercial wheat samples grown in the three central Bohemia sites (A*, B*, C*; years 2003-2006) was compared with three variety groups including 74 samples in terms of the six basic parameters and by cluster analysis. The basic traits wereable to differentiate E and C varieties properly. Calculated model set as similar commercial wheat from sites A* and C*, and confirmed planting of E-varieties (34-64%) and A-ones (34-39%); the proportion of the bread and non-bakery wheat (classes B and C, respectively) was 15%. Rate of A-class varieties created approx. 33% in all three sites A*-C*.

  • Název v anglickém jazyce

    Model of the commercial wheat variety composition

  • Popis výsledku anglicky

    Quality of 80 commercial wheat samples grown in the three central Bohemia sites (A*, B*, C*; years 2003-2006) was compared with three variety groups including 74 samples in terms of the six basic parameters and by cluster analysis. The basic traits wereable to differentiate E and C varieties properly. Calculated model set as similar commercial wheat from sites A* and C*, and confirmed planting of E-varieties (34-64%) and A-ones (34-39%); the proportion of the bread and non-bakery wheat (classes B and C, respectively) was 15%. Rate of A-class varieties created approx. 33% in all three sites A*-C*.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings Biotechnology 2008, 13.-14.2.2008 České Budějovice

  • ISBN

    80-85645-58-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Jihočeská universita v Českých Budějovicích

  • Místo vydání

    České Budějovice

  • Místo konání akce

    České Budějovice

  • Datum konání akce

    13. 2. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku