Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv netradičních obilovin na barvu těstovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021088" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021088 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Non-tradicional cereals effect on pasta colour

  • Popis výsledku v původním jazyce

    For assessment of influence of tritordeum, spring barely, buckwheat, corn, lupin, millet and soya addition (crops 2006-2007) on pasta colour, three flour types were used ? bright and semi-bright common ones and semolina. Colour was measured at spectrophotometer Minolta CM-2600d. Single flours differed in yellowness b*, which was the highest for semolina as presumed. Supplement with non-traditional cereals on 20% level caused significantly different product colour changes, which were dependent on flour type used. Regardless to flour type, observed trends of colour changes measured in the single cereal crops were similar.

  • Název v anglickém jazyce

    Non-tradicional cereals effect on pasta colour

  • Popis výsledku anglicky

    For assessment of influence of tritordeum, spring barely, buckwheat, corn, lupin, millet and soya addition (crops 2006-2007) on pasta colour, three flour types were used ? bright and semi-bright common ones and semolina. Colour was measured at spectrophotometer Minolta CM-2600d. Single flours differed in yellowness b*, which was the highest for semolina as presumed. Supplement with non-traditional cereals on 20% level caused significantly different product colour changes, which were dependent on flour type used. Regardless to flour type, observed trends of colour changes measured in the single cereal crops were similar.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proccedings of Congress of Cereals - their Products and Processing

  • ISBN

    978-963-9732-38-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    DATE

  • Místo vydání

    Debrecen

  • Místo konání akce

    Debrecen, Hungary

  • Datum konání akce

    27. 10. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku