Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021319" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021319 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin.
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips.
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips was determined. Some products contained high amount of trans fatty acid.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
63
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—