Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021325" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021325 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin.
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips.
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips was determined. Some products contained high amount of trans fatty acid.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-54-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Valtice
Datum konání akce
14. 5. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—