Obsah rezistentního škrobu v těstovinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021331" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021331 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The contents of resistant starch in pastes
Popis výsledku v původním jazyce
The contents of resistant starch in 12 samples of pastes bought on Czech retail were determined using Megazyme enzyme kit. The resistant starch was determined in fresh, cooked and stored pastes.
Název v anglickém jazyce
The contents of resistant starch in pastes
Popis výsledku anglicky
The contents of resistant starch in 12 samples of pastes bought on Czech retail were determined using Megazyme enzyme kit. The resistant starch was determined in fresh, cooked and stored pastes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Polysaccharides IV, Prague, Czech Republic, 13. 11. - 14. 11. 2008
ISBN
978-80-86238-57-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká chemická společnost
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
13. 11. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—