Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rezistentní škrob v potravinách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022369" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022369 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rezistentní škrob v potravinách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Rezistentní škrob je ta část škrobu, která není trávena v tenkém střevě člověka. Tato část škrobu byla analyzována v různých druzích těstovin použitím enzymové metody podle AOAC 2002.02. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených těstovinách a v uvařených těstovinách skladovaných v chladničce jeden den.

  • Název v anglickém jazyce

    Resistant Starch in Food

  • Popis výsledku anglicky

    Resistant starch is the part of starch, which is not digestible in human small intestine. This part of starch was analysed in different kinds of pastes using enzyme method according to the AOAC 2002.02. The content of resistant starch was determined in fresh pastes, after cooking and storing of cooked pastes in refrigerator one day.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny

  • ISBN

    978-80-7375-281-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    5. 3. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku