Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků, polev na dorty a cukroví a polev na müsli tyčinkách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022415" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022415 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků, polev na dorty a cukroví a polev na müsli tyčinkách
Popis výsledku v původním jazyce
Bylo presentováno složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků, polev na dorty a cukroví a polev na müsli tyčinkách. Některé výrobky mají vysoký obsah trans nebo nasycených MK
Název v anglickém jazyce
Fatty acids composition of fat in chocolate products, fat icing on various biscuits and musli bars
Popis výsledku anglicky
Fatty acids composition of chocolate products, fat icing on biscuits and musli bars was presented. Some products had high content of trans or saturated fatty acids
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
ISBN
978-80-7375-281-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
MZLU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
5. 3. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—