Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Antimicrobial effects of fatty acid fructose esters

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024176" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024176 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Antimicrobial effects of fatty acid fructose esters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the present work antimicrobial properties of several fatty acid fructose esters against Bacillus cereus DMF 2001, Escherichia coli DMF 7503, Saccharomyces cerevisie DMF 2880 and Fusarium culmorum DMF 0103 were studied. Caprynoylfructose showed the highest antimicrobial activity. The inhibitory effect decrease rapidly as the chain length increased.

  • Název v anglickém jazyce

    Antimicrobial effects of fatty acid fructose esters

  • Popis výsledku anglicky

    In the present work antimicrobial properties of several fatty acid fructose esters against Bacillus cereus DMF 2001, Escherichia coli DMF 7503, Saccharomyces cerevisie DMF 2880 and Fusarium culmorum DMF 0103 were studied. Caprynoylfructose showed the highest antimicrobial activity. The inhibitory effect decrease rapidly as the chain length increased.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000277645100008

  • EID výsledku v databázi Scopus