Složení mastných kyselin tuku v bramborových hranolcích a chipsech a jeho nutriční hodnocení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024286" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024286 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Složení mastných kyselin tuku v bramborových hranolcích a chipsech a jeho nutriční hodnocení
Popis výsledku v původním jazyce
Je presentován obsah tuku a složení mastných kyselin tuku bramborových hranolků a lupínků na českém trhu a jeho nutriční hodnocení
Název v anglickém jazyce
Composition of fatty acids of fat in French fries and potato chips and their nutritional evaluation
Popis výsledku anglicky
The fat content and fatty acids composition of fat in potato chips and French fries from Czech retail and fast foods restaurants are presented
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z XLVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-75-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Místo vydání
Nelahozeves
Místo konání akce
Železná Ruda
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—