Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901809" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901809 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře
Popis výsledku v původním jazyce
Význam tuků ve výživě. Chemické složení tuků a dalších lipidů. Výživová doporučení pro tuky. Náhrady tuku
Název v anglickém jazyce
Fats in human nutrition from the food point of view.
Popis výsledku anglicky
Importance of fats in human nutrition. Chemical composition of fats and further lipids. Dietary recommendation for fats. Fat replacers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Základy obezitologie
ISBN
978-80-7492-217-6
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
91-94
Počet stran knihy
172
Název nakladatele
Galén
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—