Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901809" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901809 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Tuky v lidské výživě z hlediska potravináře

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Význam tuků ve výživě. Chemické složení tuků a dalších lipidů. Výživová doporučení pro tuky. Náhrady tuku

  • Název v anglickém jazyce

    Fats in human nutrition from the food point of view.

  • Popis výsledku anglicky

    Importance of fats in human nutrition. Chemical composition of fats and further lipids. Dietary recommendation for fats. Fat replacers.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Základy obezitologie

  • ISBN

    978-80-7492-217-6

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    91-94

  • Počet stran knihy

    172

  • Název nakladatele

    Galén

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly